Assortiment

Assortiment vloeren

Voor vloeren bent u bij Van Manen Parket aan het juiste adres. Naast traditioneel parket bestaat ons assortiment uit o.a. laminaat, pvc vloeren en kurk vloeren. Ons vloeren assortiment is erg ruim en wisselt regelmatig doordat wij steeds nieuwe items aan onze collecties toevoegen.

Houten vloeren en meer

Op onze website willen wij u een beknopt overzicht van onze mogelijkheden laten zien. In de winkel krijgt u een nog completer overzicht van hetgeen wij te bieden hebben. Naast houten vloeren hebben wij namelijk ook vloeren van kurk, bamboe en leer in ons assortiment. In onze winkel willen we graag onder het genot van een kop koffie of thee kennis met u maken. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren inventariseren wij daarna uw behoefte met onze kennis van de diverse houtsoorten, kwaliteiten en de vele mogelijkheden maken wij graag een vrijblijvend voorstel.

Ons vloeren assortiment

Hieronder ziet u een greep uit de verschillende mogelijkheden die wij bieden op het gebied van vloeren. Door het gewenste product aan te klikken krijgt u in het kort de basisinformatie over het betreffende product. Voor meer uitgebreide informatie hopen wij u te mogen begroeten in onze winkel zodat wij uw wensen verder kunnen uitdiepen. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.