Lamelparket

Lamelparket

Lamelparket is een hele mooie vorm van parket. Het bestaat uit een toplaag van het door u gewenste hout, gelijmd op een dwarsverlijmde drager van naald- of populierenhout. Ook kan de toplaag worden verlijmd op een drager van multiplex. Door deze constructie “werkt” het parket veel minder en zijn er veel legvormen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan recht, diagonaal, visgraat of vlechtmotief. De houtsoorten waar u uit kunt kiezen zijn vrijwel onbeperkt, net zoals de mogelijkheden in de breedte van de delen, de afwerkingen of de oppervlaktebehandelingen.

lamelparket

Geschikt voor appartementen

Een lamelparket vloer kan ook zwevend gelegd worden op een tussenvloer. Hierdoor is een lamelvloer ook geschikt om te leggen in appartementen, waar vaak geluidseisen gesteld worden. Een lamelparket vloer is onderhoudsvriendelijk, nagenoeg slijtvast en heeft een lange levensduur.

Lamelparket leggen

Het zelf leggen van een lamelparket vloer kan heel eenvoudig zijn. Er bestaan mogelijkheden om het te leggen als laminaat. In enkele gevallen is lamelparket ook zeer goed te gebruiken op vloerverwarming. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Onze deskundige adviseurs in onze showroom vertellen u er graag meer over. Maak eenvoudig online een afspraak en kom langs. Door de dikte van de toplaag kan na verloop van jaren de vloer opnieuw geschuurd en afgewerkt worden met lak of hardwaxolie. De hardwaxolie is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u de lamelvloer altijd in de gewenste kleur en uitstraling krijgen die bij u en uw woning past.

Wilt een prijsindicatie ontvangen voor een lamelvloer?

Vul onderstaand formulier in en we sturen u binnen 24 uur een prijsopgave toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.