Renovatie

Houten vloer renoveren

Een houten vloer is duurzaam. Een levensduur van 50 tot 100 jaar is heel gebruikelijk. Maar onderhoud en renovatie zijn hierbij wel belangrijk. Een goed onderhouden vloer slijt niet. Het is de afwerklaag die slijt. Die laag, mits tijdig vernieuwd, zal het hout beschermen. Tijdig onderhoud is de sleutel tot een tijdloze vloer. Pas bij schuren treedt er slijtage op. Bij het schuren wordt circa 0,5 mm van het hout afgeschuurd. Schuren gebeurt globaal om de 10 tot 15 jaar. Een massieve vloer heeft daardoor bijna het eeuwige leven.

Houten vloer renoveren

Renovatie houten vloer

Een houten vloer renoveren is bij uitstek de gelegenheid om uw vloer eens een ander karakter te geven. Wij doen dit door een kleurolie toe te passen. In onze showroom vindt u een prachtige kleurenwand met handzame stalen. Neem de stalen gerust mee naar huis en zie wat een andere kleur met uw interieur doet. Gaat u toch liever voor een gelakte afwerking? Weet dan dat wij enkel lakken met projectlakken. Deze bieden u een hoge kwaliteit, een prachtige uitstraling en veel onderhoudsgemak. Voordat er gestart kan worden komen wij eerst bij u langs om uw vloer te bekijken.

Stofarm schuren

Ons machinepark is onlangs vernieuwd. Hierdoor kunnen wij uw houten vloer zo goed als stofarm schuren. Dit betekent een prettig verloop van de werkzaamheden. Een houten vloer renoveren is nu mogelijk zonder dat er al te veel stof bij komt kijken. Wij komen en gaan. En het resultaat is verbluffend. Graag bezoeken wij u bij u thuis zodat wij een offerte op maat kunnen  maken. Zo worden vervelende verrassingen achteraf voorkomen.

Lamelvloer renovatie

Niet alleen kunt u een houten vloer renoveren, ook een goede lamelvloer met een beperkte toplaag kan meermaals geschuurd worden. Echter, wanneer u dan de prijs van parket afzet tegen de lange levensduur, dan wordt al snel duidelijk dat parket één van de goedkoopste vloerbedekkingen is! Maar nog veel belangrijker; parket is de meest natuurlijke en sfeervolle vloerbedekking met een rijke uitstraling.

Deskundig oordeel

Wilt u uw houten vloer renoveren? Neem contact op met onze vestiging in Barneveld en u ontvangt van ons een deskundig oordeel en een goede en geheel vrijblijvende offerte op maat.

Telefoon:      0342-405358
E-mail:         info@vanmanenparket.nl